4. huhtikuuta 2013

Verenmaku suussa

Kuvan lähde >
Kuolema! Ja samalla niin mahtavaa!

Tänään oli sitten SE "sykettä voimakkaasti nostava toiminnallinen yhteistreeni". PT kantoi saliin kahvakuulaa, palloa, hyppynarua, kuminauhaa yms eli varsinaisen varusteläjän. Treenitavalla oli varmaan joku nimikin, mutta tuon setin jälkeen on kaikki lauseet ja yksityiskohdat menneet ohi. Pää ei nimittäin toimi.

Käytiin ohjelma ensin paperilla läpi. Treeni koostuu kolmesta erilaisesta patterista. Yhdessä patterissa on kolme liikettä, joista kutakin toistetaan vuorollaan 30 sekunnin ajan niin useasti kuin kykenee. Heti kun toistot on kasassa, siirrytään seuraavaan liikkeeseen. Sama setti kolmesti läpi. Sitten tauko x aikaa ja siirrytään seuraavaan patteriin. PT kellottaa ja pitää huolta tahdista.

Ensimmäinen patteri ei vielä vienyt mehuja, mutta toisessa jouduin vetään happea. Meinasin pyörtyä ja sydän hakkasi miljoonaa. Kolmannessa puuskutin ja kirosin. Kuulin kommenttia: "No, kasvoissa ainakin on väriä". Joo kiitti, mun tunnusmerkki numero 1. (mun PT vittuilee mulle - se tietää mistä naruista vetää)

Haasteen jälkeen veri maistui suussa ja piti ihan lattialla ottaa lukua. Enpä muista ihan yhtäkkiä milloin olisi kroppa pistetty noin tiukille. MUTTA HYVÄ VAAN! Tänään viimeistään revähti silmät auki todellisuuteen, mulla EI OO hyvä kunto! Vielä. Mutta suunta on erittäin paljon kohti parempaa ja vain ja ainoastaan eteenpäin! Jee!

Nyt äiti on vähän väsynyt ... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti