6. maaliskuuta 2013

Kuntotesti päihitetty :)

Kuvan lähde >
Kotona! Pieni loma teki terää, mutta eittämättä oli upeaa avata kodin ovi ja tuntea tuttu tuoksu nenässään. Vaikka kuinka olimme neljän tähden+ hotellissa, ei luksuksen mukavuus silti vedä vertoja omalle sängylle. Ah!

Kävin kolmesti salilla eli pidin ohjelmasta yllättävän tiukasti kiinni. Ruokailut suoriutuivat vähän sinne päin, juusto- ja jälkiruokapainotteisesti. Ja viiniä oli jotenkin kummasti aina illallispöydässä tyrkyllä... Luojan kiitos lapset olivat mukana, jottei nesteytys riistäytynyt käsistä. Mutta tein diilin itseni kanssa, että sitten lomalla on lupa ottaa rennommin ja palkita itsensä tehdystä työstä.

Fiksuna ihmisenä olin varannut personal trainerin kuntotestin heti lomaltapaluun jälkeiselle aamulle. Huhhuijjaa, voin kertoa! Hullu! Olo oli kuin hyvin syötetyllä joulupossulla, omena vain puuttui suusta. Unenpuute ja nesteet olivat ottaneet kropasta vallan.

Eikait siinä. Eilen olin siis sovitusti klo 9.30 testiasemalla ja ekana seisomaan kehonkoostumusmittauslaitteeseen. Huomaan suhtautuvani härveliin skeptisesti. Voiko masiina todella analysoida kehon koostumuksen? Nähtäväksi jää. Itse testissä liikkeinä olivat mm. punnerrukset, vatsat, kyykyt, puristusvoima ja venyvyys. Liikkeet toistettiin räjähtävällä nopeudella 30 sekunnin ajan ja määrä laskettiin. Yllätin itseni - olo olikin yllättävän ketterä paineen alla lomailuviikko huomioiden. Lähtötestituokiosta jäi ihan ok fiilarit :)

Mistä on Tii tehty? Pian se selviää. PT lupasi laittaa tulokset aukikirjattuna sähköpostiin. Niitä odotellessa - jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti