7. tammikuuta 2013

Uutta treeniputkea kehiin!

Kuvan lähde >
Tuli joulu ja tuli uusi vuosi, ruoka ja herkut maistui, viini virtasi. Housut alkoivat kiristää ja maha kasvaa. Y-Ä-K.

Vaan eipä kasva enää, hähää!  

Uusi Superdieetti alkoi tänään. Ohjeilla mennään. Aion päihittää jokaisen sentin. Herkut on niin sou lääst siisön. Rahkat, kanat ja salaatit -check. Lihakset huutaa uusia haasteita joten uusi treenipallo ja kahvakuula ostettu!

Jalkaa toisen eteen mars-mars! <3

2 kommenttia:

 1. Moikka! :)
  Ihan huippua, mä lueskelin tätä sun blogia ja kattelin kaikkia ja sit tuli mieleen, että miten sää oot alottanut tän ja hyppäsin näihin aivan ekoihin postauksiin :)

  Ja siks miks nyt kiinnostuin niin paljon näistä niin on se kun itse olen ollut nyt SD:llä ja extra jäi totaalisen kesken ja lopetin ennenkuin alotinkaan ja jatkoin vaan sd:n ruokavaliolla. Olen 20-vuotias naisenalku ja 153cm pitkä. Olen nyt viime lokakuussa aloittanut treenaamaan kunnolla ja -8kg on nyt sinä aikana lähtenyt.

  Sellaista nyt mietein, että kun olit näillä SD:illä niin ajattelitko silloin jo kisoihin osallistumista? Ja mitä näiden SD jälkeen, olitko Bikini Challegessa tai muussa?

  Itseä kiinnostaisi aivan hirveesti nyt kun olen BC:ssä niin noi kisat juolahti mieleen ja olitkin kertonut todella hyvin asioista tuossa että mitä se on, kiitos siitä :)

  Onko jotain vinkkejä sinulta kuinka kannattaisi aloittaa jos jatkaisin nyt tätä projektia BC:n jälkeen kunnolla. Kiitos jos ehdit vastata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Terhi ja kiitos kun kirjottelit tänne! Apua mitähän kaikkea tekstejä ja aivoituksia täältä löytyykään, huomaa miten matkan varrella kasvaa ja kehittyy ja ajatukset sekä suhtautuminen vähän kaikkeen saattaa heittää ihan häränpyllyä jos on kyse vanhemmista teksteistä ;)

   Onneksi olkoon saavutetuista tuloksista. Hyvältä vaikuttaa Terhi!! :)

   Alotin koko elämäntapamuutosprokkiksen SD:llä, elokuussa 2012 jonka jälkeen jatkoin ekstraan. Ja tais olla että vuoden 2013 alussa alotin ekstran uudestaan kun se oli menny plörinäksi. Kevään jälkeen huomasin että kaipaan aidon ihmisen kertomaan mulle mitä tehdä, miten ja miksi, sillä massatuotanto nettiohjelmat saattavat toimia hyvänä sykäyksenä, mutta eivät toimi pidemmän päälle, sillä jokainen meistä on yksilö omine tavoitteinemme. Koin että junnasin paikallani.

   Pestasin personal trainerin keväällä 2013 eli treeniohjelma salille plus ruokavalio. Olin laiha, mutta ilman lihaksia. Halusin lihaksia. PT:n ohjauksessa tuloksia alko ropista sellasta kyytiä että oksat pois. Ja kun oli "tilivelvollinen" oikealle ihmiselle joka kyseli kuulumisia ja nähtiin kerran viikossa, sitä teki parhaansa ja vähän vähän enemmän päälle. Jäin ihan koukkuun. Olin PT:n ohjauksessa 3kk, jonka aikana sisällä kasvoi halu haastaa itseään vielä enemmän jolloin vahvistui ajatus tavoitteesta bikini fitness kisalavalle. Koin että sellainen omaksi iloksi harrastelu ei enää riittänyt. Tutkin kilpailuasiaa paljon netistä, kisaavien ihmisten blogeista ja kävin tutustumisleirillä. Ja kävi niin että pääsin Jaana Kotkansalon fitnessvalmennukseen kesäkuussa 2013.

   Eli en miettinyt vielä SD:n aikana kisoihin osallistumista vaan ajatus kasvoi sisällä pikkuhiljaa, sen myötä kun oppi tuntemaan itseään paremmin. Että mitä haluaa ja mikä asia tekee onnelliseksi. Jos ajatus kisaamisesta houkuttaa, aivan ehdottomasti hankit itsellesi pätevän valmentajan. Sellainen jolla on omaa kisakokemusta ja joka luotsaa lavalle menestyviä urheilijoita. Valmentaja kannattaa tavata tai ainakin soittaa hänelle ja tarkistaa mätsääkö henkilökemia, sillä yhteistyö tulee olemaan todella tiivistä. Valkun kans pitää tulla toimeen. Plus tietysti kannattaa ekoilla treffeillä pyytää valkulta arvio, onko rakenteesi lajiin sopiva ja vasta sen jälkeen tehdä päätös, sillä oikea rakenne on kaiken a ja o. Näistä lähtisin liikkeelle.

   Olikohan tästä sulle apua? ;) Kysy vaan vielä tarkennusta, autan mieluusti eteenpäin :) Terkuin, Tii

   Poista