26. marraskuuta 2012

10 viikon tulokset

Kuvan lähde >
Takana kuusi viikkoa Superdieetti Ekstraa! Alla oleva mittaus on suoritettu su 4.11.2012 (viikko 4) eli mittaushetkellä dieettiä on takana yhteensä 10 viikkoa (superdieetti + ekstra).

Mitat:
- Paino: 56,3 kg
- Rinnan alta: 75 cm
- Vyötärö: 68 cm
- Lantio: 95 cm

 Tulokset: 
- Paino tippunut -5,3 kiloa
- Vyötäröltä sulanut rasvaa -6 cm
- Pyllystä lähtenyt -7 cm

Eli senttejä katoaa ja olo kevenee. Vatsan yläosassa alkaa olla pieni varjostuma vatsalihaksesta. Uijjui! Peppu on pienentyny selvästi. Väli-Hyvä.

Mutta ei niin hyvä että tuulettaa sais. Hajoan henkisesti. Dieetin päätyttyä en edes mitannut kun olin niin suivaantunut ja totaalisen pettynyt itseeni.

Tässä ne tulevat. Ne syyt. Valtakunnalliset yrittäjäpäivät. Syyslomaa. Tukholman risteilyä. Kuumeilua. Firman virkistysreissua. Mitä vittua mää touhuan? Ollaan muka niin dieetillä ja sitten lepsuillaan on-offia. Jee-jee. Ei tämä homma etene näin! Säännöllisestä liikunnasta tai ruokavalion noudattamisesta ei tietoakaan.

Ensimmäinen jakso sujui kurissa ja nuhteessa, koska päätös oli vasta tehty ja nopean edistymisen pystyi todentamaan kuvista viikko viikolta. Selkeä parisuhteen rakastumisvaihe. Kaikki oli uutta ja ihanaa. Nyt kun puhutaan "enää" muutamista senteistä, tulokset eivät erotukaan joka viikko. Uutuudenviehätys on kadonnut. Ai tämmöistäkö tää nyt sitte "vaan" on. Ai pitkäjänteistä touhuako tää oliki? Eikö tulokset synnykään hetkessä? Motivaatiota on haastavaa pitää yllä. Ihminen on heikko.

Nyt itseäs niskasta kiinni, nainen! Mitä sinä haluat??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti