1. syyskuuta 2012

Toimi ennen kuin on liian myöhäistä

Kuvan lähde >>
Tässä töröttää kävelevä esimerkki siitä, että terveyden pitää alkaa reistailla ennen kuin ymmärtää tilanteen vakavuuden. Sydän alkoi lyödä ylikierroksilla elokuussa. Ihan tavallisissa arkiaskareissa ilman suurempia ponnisteluja yhtäkkiä havahtuu, että pumppu hakkaa kuin villihevonen.

Pelottavaa. Pysäyttävää. Perusterveellä ihmisellä on jokin pahasti pielessä.

Syytä ei tarvitse lähteä kovin kauaa etsimään. Mukavuudenhalu, laiskuus, väsymys, ajan puute, lievä ylipaino - mutta ku - mitä muita tekosyitä mulla vielä on? Paluu takaisin yrittäjän elämään on tapahtunut vasta äskettäin, joten arjen muutoskin lienee aiheuttanut kropassa kapinaa.

Stop nainen! Ei hemmetti. Näin ei voi enää jatkua. Tällä menolla kaivan itselleni kuoppaa. Kyllä ajattelin vielä tovin elää...

Mutta miten tästä eteenpäin? Mitä tehdä? Ratkaisuja kehiin. Jotenkin jumppa/kuntosali/lenkkipolku/tanssitunti yms vaihtoehdot eivät houkuttele. Liian monta kertaa harrastuksen aloittaminen on kaatunut lastenhoito-ongelmaan... Hmm, eikös tämä ole äitien arkipäivää? Käytännön järjestelyt ovat liian monimutkaisia ja jos lastenhoitajaa ei ole kätevästi saatavilla, jätetään mieluummin menemättä. Pitäis sitä ja pitäis tätä, jos ja jos ja jos.

Uskon vahvasti, että kun on päättänyt saavuttaa jotain, ratkaisu ja keinot tavoitteen toteutumiseksi löytyvät kyllä.

Tuossa nettisivuja plärätessä törmäsin Superdieettiin. Teeveekin siitä jauhaa. Tässä ei muuta tarvittu kuin tuttavan puoltava sana joka kertoi aloittaneensa kyseisen dieetin. Suitsuttaa ja hehkuttaa hyvää oloa sekä tuloksia. Sisällön tarkempi vilkaisu sai kiinnostuksen syttymään satasella, sillä dieetti sisältää täsmällisen ruokavalion ja kotona suoritettavat liikunnat ohjeineen. Miten huojentavaa etten olisi riippuvainen lastenhoitajista! Kesto kuusi viikkoa eikä hintakaan hirvitä. Mikä ettei?! Lähdetään kokeileen!

Visa vingutus verkkokaupassa ja tadam - mukana ollaan! Uu la laa - kesäkunto 2013 täältä tullaan! Odotan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti